Ponivarikko

Hevos- ja eläintoimintakurssit

EESTINHEVONEN TELMA

Eestinhevonen Telma

Telma ihastuttaa ensimmäisenä katsojansa harvinaisella värityksellään. Telma on varma ja vakaa ja sen ystävällisen katseen takaa löytyy herkkä ja lämmin luonne, joka hurmaa niin pienet kuin suuretkin sydämet.

SHETLANNINPONI ULPU

Shetlanninponi Ulpu

Ulpu on tallipihan pikkuruinen jekuttaja, mutta kuitenkin perheen pienimmillekin säyseä käsiteltävä. Ulpu on hellyyden kipeä höpönassu, joka rakastaa halimista ja suukottelua.

KULTAINENNOUTAJA – ROKKO

Kultainennoutaja - Rokko

Rokko on koirista suurin ja se onkin aikamoinen ahmatti. Välipalaksi se voi hakea kanalasta salaa munan tai tryykätä talliin napostelemaan hevosten valmiiksi laitetut iltaruuat. Rokko rakastaa jokaista vastaan tulijaa.

 WELSH CORGI PEMBROKE – ROBIN

Welsh Corgi Pembroke - Robin

Robin tarkastelee maailmaa ruohonjuuritasolta, mutta omaa silti suuren luonteen. Robin on hiljainen hiiviskelijä, mutta aina läsnä siellä missä tapahtuu. Myös Robin antautuu mielellään hellyydenosoituksille.

 ESPANJANVESIKOIRA – DIEGO

WP 20160909 012 Medium

Diegon elämäntehtävä on ollut syntymästä saakka selvä ja hyvin se on terapeutin paikkansa lunastanutkin. Välillä paimennusvietti meinaa viedä voiton, mutta pääosin se on läsnä siellä missä pitää ja hoitaa ihmisiä iloisella energiallaan.

- Sijainti -

- Yhteystiedot -

Ponivarikko
Palonkuja 10, Koskenkorva

ponivarikko(at)gmail.com


Satu Autio
Puh. 050 379 0099


Noora Nyrhinen
Puh. 040 569 6477